ibiza charity liefdadigheid en goede doelen op ibiza
IBIZA LIEFDADIGHEID  ibiza charity liefdadigheid en goede doelen op ibiza
     
EIVISSA ANIMAL CENTRE
IBIZA CHARITY
Liefdadigheid op Ibiza

Ibiza kent een aantal goede doelen, zoals liefdadigheidsinstellingen en charitatieve organisaties die zich bezig houden met de bewustwording van plaatselijke aangelegenheden die onvoldoende aandacht krijgen,

en zij werken aan de fondsenwerving die noodzakelijk is om hun belangrijke werkzaamheden te kunnen ondersteunen, voor een betere toekomst.

Het betreft plaatselijke initatieven, projecten en organisaties voor humanitaire hulp en het welzijn van dieren, die om hun doel te bereiken, volledig afhankelijk zijn van giften en donaties. Plaatselijke vrijwilligers werken dagelijk, met grote inzet, om de beoogde doelen te bereiken.

Op het gebied van dierenliefde is er op Ibiza ook sprake van hulp vanuit het buitenland om de grote nood van duizenden, zwervende dieren te lenigen.

De multiculturele inwoners van Ibiza onderscheiden zich door hun grote naastenliefde en ondersteunen de plaatselijke goede doelen met hart & ziel.
 

Toch kan uw donatie een verschil maken voor mens en dier!
Daarom doen we hier een dringend beroep op uw naastenliefde en vrijgevigheid om de volgende onmisbare organisaties op ibiza
financieel te ondersteunen:
Ibiza 4 all, IBIZA CHARITY - Liefdadigheid en Goede Doelen op Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org